Hemma hos Mimmi

Genre: Barn 0-3

Omfång: 12 sidor

Kartonnage: 99789188845221

E-bok: 9789188845290

Utkommer: 2019-02-06

”Mimmis värld har utvecklats för att stimulera barns språkutveckling. Vårt mål är också att ge föräldrar råd och tips om hur de kan stärka barnens språkutveckling på ett roligt och enkelt sätt!” Jim Gustafsson & Fredrik Hammarstedt

Jim Gustafsson och Fredrik Hammarstedt är de två författande logopederna. Med en bakgrund inom barns tal- och språkutveckling har de tagit fram konceptet Mimmis värld, som är en språkutvecklande värld för alla barn.

Mimmis värld består av böcker, låtar och filmer på Youtube, samt tips och råd till föräldrar om hur de kan stärka barnens språkutveckling på ett roligt och enkelt sätt.

Först ut är böckerna Här är Mimmi och Hemma hos Mimmi som riktar sig till de yngsta barnen i den tidiga språkutvecklingen. Läs böckerna, njut av musiken, dansa med till filmerna och lär dig de lätta men samtidigt så otroligt viktiga språkutvecklande strategierna med Mimmis värld!

I Hemma hos Mimmi får vi följa med hem till Mimmi och se vad som händer där. Bubben bygger och Pippi läser – vad gör de andra?

 

Fler av Jim Gustafsson

Fler av Fredrik Hammarstedt

Öppna meny
Stäng meny