Vid ögonblickets slut

Genre: Svensk skönlitteratur
Pocket, ISBN: 9789188681478
Antal sidor: 338
Utgivningsdag: 2018-01-30

 

Ett år har gått sedan den mest omskakande sommaren i Malins liv. Egentligen är allting perfekt karriären rullar på, hälsan är på topp och kärleken blomstrar i lägenheten på Kungsholmen i centralaStockholm. Men det näthat som hon och den 20 år yngre pojkvännen Gustav får utstå för sin relation lägger smolk i bägaren de båda funderar på att flytta ihop på riktigt, för att inte vika ned sig inför illviljan.
Samtidigt möter Malin en jämnårig man, encharmig beundrare, som kommer att visa hennevad som verkligen är viktigt i livet. Men trots hanskarisma kan Malin inte bli kvitt känslan av att handöljer någonting. Vilka beslut kommer Malin fatta och vart kommer de besluten ta henne?
Vid ögonblickets slut är uppföljaren till succéboken Stanna innan du går. En varm och känslofylld roman om glädje, sorg och vänskap.

»Jag gillade den otroligt mycket. Jag älskar hur lätt det är att känna med och igen sig i karaktärerna. Betyg 5 av 5« Lexie läser

»Stark, gripande och fängslande!« Jennies boklista

»En storartad historia om mångbottnad kärlek – och en underbar utvecklingsroman om en kvinna som hittar vägen hem till sitt eget inre.« Eva Swedenmark

Fler av Åsa Bonelli

Öppna meny
Stäng meny